‘Hout van Nu’ geeft een stoere ‘betonlook’ uitstraling aan uw wanden, vloeren, werkbladen en meubels. Betonstuc is op veel verschillende ondergronden aan te brengen. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc ook geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden en vloeren in badkamers en keukens. Het kan zelfs eenvoudig over bestaand tegelwerk heen aangebracht worden.

Het door ons gebruikte materiaal is basebeton van Stoneage. Basebeton is geschikt voor bijna iedere ruimte, is watervast, krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Basebeton heeft een hele mooie verfijnde betonstructuur en is in zeer veel kleuren beschikbaar. Ook verwerken wij het wat meer egale Beton Ciré indien gewenst.

De mogelijkheden voor het toepassen van betonstuc zijn eindeloos. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een badkamer, een toilet, een achterwand, een trap, een vensterbank, een room-divider, een zakelijke balie, een open haard plateau of een keuken-eiland.

De kostprijs om betonstuc te laten plaatsen hangt af van de ondergrond, het aantal vierkante meters en de moeilijkheidsgraad. Wanneer u gaat vergelijken met andere duurzame en waterbestendige alternatieven merkt u al snel dat de de prijs meevalt, aangezien zowel de materialen, de plaatsing en de afwerking bij de prijs inbegrepen zijn. Wilt u informatie, een prijsindicatie of weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen.